zuiderpark

Amber zorgt dat jij kunt rijden.
Altijd. 100% elektrisch

Amber deelauto's in woonwijk tilburg

Wonen in het Zuiderpark is leuk en vernieuwend. Daarom is Amber bij wijze van pilot een jaar lang beschikbaar in het Zuiderpark. Wat is Amber dan? Amber is een auto deelplatform, met een andere visie op mobiliteit. Bij ons draait het om jou, om vertrouwen en flexibiliteit. Heb je een auto nodig? Amber is er altijd voor jou, 100% van de tijd. Met Amber hoef je nooit meer:

  1. Je auto te wassen
  2. Je auto APK te laten keuren
  3. Te betalen voor benzine of diesel
  4. Te zoeken naar een parkeerplek
  5. Te Bobben
  6. Een eigen auto te bezitten

 

Bovendien kun je:

  1. Een volledig elektrische BMW rijden.
  2. Van 0 naar 100 in 7 seconden optrekken
  3. Je auto openen met je telefoon

 

Hoe maak ik een account aan?

Aanmelden is heel makkelijk en bovendien gratis! Klik op de ‘ik wil het proberen’ knop hieronder en vul de nodige informatie in. Je kan je ook registreren door de 'Amber' app te downloaden en de volgende code in te vullen: 3a1ec3. Je krijgt vervolgens een verzoek om je credit card of betaalgegevens in te vullen en je rijbewijs te uploaden in de app. Amber is exclusief beschikbaar voor de bewoners van het Zuiderpark.

Hoe werkt het?

Na het registeren heb je de mogelijkheid om een auto te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij de auto aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je wegrijden! We maken gebruik van artificial intelligence in de Amber software, waardoor we de mogelijkheid hebben om je een auto toe te wijzen. Waar je ook bent en wanneer je er een nodig hebt.

Support

Instructie video's

amber_spelregels

Spelregels en korte uitleg

Gebruikershandleiding

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s ophaalt en neerzet. Je kan dus ook een auto in Tilburg meenemen voor een dagje Amsterdam en met de trein terug. Zo kun je gewoon een borreltje doen. We hebben deze hubs in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Rotterdam en Den Haag. In de nabije toekomst openen we hubs in elke provincie van Nederland. Benieuwd naar precieze locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

 

Hoeveel kost het?

Je betaalt voor wat je gebruikt: €0,25 per rijminuut en €0,10 cent per parkeerminuut buiten een hub. Parkeren op een hub is altijd gratis. De elektriciteit en verzekering is inbegrepen. Alles wordt geregeld voor je en er zijn geen vaste kosten. Van 19:00 tot 7:00 's ochtends is het tarief gereduceerd tot €0,25 cent per rijminuut en €0,00 voor parkeren buiten een hub. Dit geldt tevens voor de weekenden.

 

Tot €50 cash back

Als inwoner van het Zuiderpark ontvang je tot 50 euro cash back op de Amber kosten die je vóór 1 februari 2019 maakt. Hiermee kun je dus ruim 3 uur gratis rijden of ruim 8 uur parkeren buiten een hub. Ideaal om Amber snel een keer te proberen!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door SynchroonBPD en Syntrus Achmea.

 

Contact en FAQ 

 Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@amber.team en bellen naar +31(0)853011513. Klik hier voor de FAQ.