ALTIJD MOBIEL, NOOIT GEDOE

Wat is handiger? Het bezit van een auto of een auto die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt? Met 100% elektrisch vervoer van Amber zijn jouw collega's altijd mobiel. Het enige wat ze nodig hebben, is onze app. En oh ja, een geldig rijbewijs.

Zakelijk elektrisch rijden

Rijden is belangrijker dan een auto bezitten. Zekerheid is wat telt. De zekerheid dat vervoer geregeld is. Dat je medewerkers op elk gewenst moment kunnen rijden, van en naar elke gewenste locatie. Dat de technische kant en onderhoud niet jouw pakkie-an zijn. Nooit.

Amber regelt het voor je. Met slimme technologie en een team van bevlogen medewerkers, zorgen wij ervoor dat onze instapklare auto’s op de juiste tijd op de juiste plek staan. Met een volle accu.

Rijden met Amber betekent:

INCONS_BEDRIJVEN-03

Besparen: tot 75% minder kosten voor mobiliteit

INCONS_BEDRIJVEN-02

Geen gedoe: flexibele contracten, een helder dashboard

INCONS_BEDRIJVEN_Tekengebied 1

Duurzaam: 100% elektrisch, rijden op groene energie, geen uitstoot van CO2

INCONS_BEDRIJVEN-04

Fun: een kekke, luxe uitgevoerde BMW i3

Wie eenmaal is ingestapt wil nooit meer anders. Dat blijkt ook uit de pilots die we hebben gedraaid. Stuk voor stuk zijn ze uitgegroeid tot vaste gebruikers. Logisch eigenlijk, want waar anders heb je absolute zekerheid over je vervoer?

De mobiliteit van het team is cruciaal voor een onderneming. Medewerkers moeten zich makkelijk kunnen verplaatsen. Met de nodige zekerheden, tegen acceptabele kosten. Tegelijkertijd zit je als management niet op extra werk te wachten. Zoals het selecteren en beheren van vervoermiddelen die aan de wensen van je medewerkers voldoen én bij je zakelijke imago passen. Of het claimen van voldoende parkeerruimte.

0

users

0

cars

0

reservations