DE NIEUWE MOBILITEIT VAN AMBER

 

Wat is nu echt belangrijk?
Een volle parkeergarage of dat jouw medewerkers altijd verzekerd zijn van vervoer?
Amber deelauto's staan altijd voor je klaar. We garanderen vervoer. Hierdoor biedt een Amber meer zekerheid dan een eigen auto. Ervaar nu ook het comfort van de deelauto's van Amber. Dat kan heel makkelijk voor maar 25 cent per minuut. Je betaalt Amber alleen voor gebruik. Nu meedoen geeft dus geen risico of dure verplichtingen.

Lees hieronder meer over Amber, klik op Doe de postcodecheck om direct te kijken of jouw bedrijf met Amber kan gaan rijden of klik op Hoe werkt Amber om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kosten.

Zakelijk elektrisch rijden

Rijden is belangrijker dan een auto bezitten. Zekerheid is wat telt. De zekerheid dat vervoer geregeld is. Dat je medewerkers op elk gewenst moment kunnen rijden, van en naar elke gewenste locatie. Onderhoud, beheer, schade bij auto's is niet waar jij als ondernemer je mee bezig wil houden.

Amber regelt het voor je. Met slimme technologie en een team van bevlogen medewerkers, zorgen wij ervoor dat onze instapklare auto’s op de juiste tijd op de juiste plek staan. Met een volle accu.

Rijden met Amber betekent:

INCONS_BEDRIJVEN-03

Besparen: tot 75% minder kosten voor mobiliteit

INCONS_BEDRIJVEN-02

Geen gedoe: flexibele contracten, een helder dashboard

INCONS_BEDRIJVEN_Tekengebied 1

Duurzaam: 100% elektrisch, rijden op groene energie, geen uitstoot van CO2

INCONS_BEDRIJVEN-04

Fun: een kekke, luxe uitgevoerde BMW i3

Rijden met Amber kost 25 cent per minuut (ex-BTW). Voor die prijs is alles geregeld. Een schone vlotte BMW i3, stroom en een service team dat altijd voor je klaar staat.

 

Wie eenmaal is ingestapt wil nooit meer anders. Dat blijkt ook uit de pilots die we hebben gedraaid. Stuk voor stuk zijn ze uitgegroeid tot vaste gebruikers. Logisch eigenlijk, want waar anders heb je absolute zekerheid over je vervoer?

De mobiliteit van het team is cruciaal voor een onderneming. Medewerkers moeten zich makkelijk kunnen verplaatsen. Met de nodige zekerheden, tegen acceptabele kosten. Tegelijkertijd zit je als management niet op extra werk te wachten. Zoals het selecteren en beheren van vervoermiddelen die aan de wensen van je medewerkers voldoen én bij je zakelijke imago passen. Of het claimen van voldoende parkeerruimte.

0

users

0

cars

0

reservations