VAN DER VALK & AMBER

Van der Valk en Amber ontmoeten elkaar in de gezamenlijke visie op duurzaam ondernemen en de mobiliteit van de toekomst. Dat doen we ieder vanuit een eigen perspectief. Door deze bundeling van krachten, maken we samen het verschil! Jij als klant bij Van der Valk profiteert van deze samenwerking. Hoe? Wij garanderen je dat er altijd een Amber voor je klaar staat zodat je altijd kunt rijden.

Een korte of lange rit op de planning?

Met een vloot van 100% elektrische auto's en e-bikes beiden wij jou altijd de garantie op een passend vervoermiddel. Met de Amber app reserveer, ontgrendel en parkeer je jouw Amber. Begin met Amberen en je wilt niet meer anders!

DSC02208
INCONS_AMBER-10

Gegarandeerd beschikbaar
Een vervoersmiddel wanneer je dat nodig hebt

Middel 74@300x

Een passend vervoersmiddel voor zowel langere als kortere ritten

INCONS_AMBER-08

Draag bij aan een duurzame toekomst en rijd in een toffe/mooie BMW i3

INCONS_BEDRIJVEN-11

Hoef je niet te betalen
voor benzine of diesel

Van der Valk locaties

Bij de volgende vestigingen heb je de mogelijkheid om te gaan Amberen:

  • Amsterdam - Amstel
  • Eindhoven
  • Hilversum
  • Ridderkerk
  • Stein - Urmond

 

DSC02236

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s en e-bikes ophaalt en neerzet. Je kan dus ook bijvoorbeeld in Eindhoven een auto meenemen om een dagje naar Amsterdam te gaan en ervoor kiezen om terug te gaan met de trein. Je laat de Amber dan achter op een hub en je meldt de auto af. Zo kun je bijvoorbeeld file ontwijken, of een lekker drankje drinken. We hebben deze hubs bij de Van der Valk locaties in Eindhoven, Hilversum, Amsterdam - Amstel, Stein - Urmond en Ridderkerk. Benieuwd naar de locatie van alle Amber hubs? Neem een kijkje op driveamber.com/hubs.

 

Hoeveel kost het?

Amber is pay-as-you-go. Je betaalt voor wat je gebruikt. De tarieven voor auto's bedragen: €0,25 per rijminuut en €0,10 cent per parkeerminuut (buiten een hub). Parkeren op een hub is altijd gratis. De elektriciteit en verzekering is inbegrepen. Alles wordt geregeld voor je en er zijn geen vaste kosten. Tussen 22.00 en 08.00 uur is parkeren buiten een hub helemaal gratis.

Als je gast bent bij de Van der Valk locatie in Eindhoven, Hilversum, Ridderkerk of Stein - Urmond heb je de mogelijkheid om zowel een Amber auto als e-bike te reserveren. Voor e-bikes geldt: je betaalt voor wanneer je de e-bike in bezit hebt. Als je de e-bike terugzet bij de dock stopt je reservering. Het gebruik kost je €0,04 per minuut.

Hoe werkt het?

Na het registeren heb je de mogelijkheid om een auto of e-bike te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s of e-bikes toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij je gekozen vervoersmiddel aankomt, ontgrendel je hem met de app op je telefoon en kan je vertrekken! Wij garanderen dat je vervoer hebt. Waar je ook bent en wanneer je het nodig hebt.

 

Hoe maak ik een account aan?

Aanmelden is heel makkelijk en bovendien gratis! Klik op de ‘JA, IK GA AMBEREN’ knop hierboven en vul de nodige informatie in. Je kan je ook registreren door de Amber app te downloaden en de volgende code in te vullen: ff7847. Je krijgt vervolgens een verzoek om je creditcard of betaalgegevens in te vullen en je rijbewijs te uploaden in de app.

 

Contact en FAQ 

Voor vragen over de registratie, de app of hoe de auto werkt kan je altijd mailen naar support@driveamber.com en bellen naar +31(0)853011513.
Klik hier voor de FAQ.

Support

Instructie video's

amber_spelregels

Spelregels en korte uitleg

Gebruikershandleiding