Laatste nieuws

Driver van de Maand Oktober – Tommie Dijstelbloem

16 november 2018

Meet Tommie Dijstelbloem! Hij werkt als woordvoerder bij Philips en is onze Driver van de Maand Oktober. Waarom? Omdat hij ons helpt op een breder platform binnen Philips bekend te worden, zodat er ook meer collega’s gebruik gaan maken van Amber. Daarom wilden wij hem verrassen! Benieuwd? Check snel deze video.   

Lees verder

Amber ‘Most Disruptive Innovator’ in Deloitte fast 50

11 oktober 2018

Amber is benoemd tot Most Disruptive Innovator bij de selectie van de Deloitte Fast 50. Dit is de prijs voor het bedrijf dat de meest disruptieve technologie en businessmodel heeft ontwikkeld.

Lees verder

Brabants familiebedrijf Pala Group BV investeert in Amber

11 september 2018
Nelemans, Oving, de Penning

De gezamenlijke onderneming van de families Van Laarhoven en Van Doorne, Pala Group BV, investeert in deelauto leverancier Amber.

Lees verder

Driver van de Maand Juli – Jan Hendrik Golubowitsch

4 september 2018
Driver van de maand

Meet Jan Hendrik Golubowitsch! Hij werkt als relatiemanager bij ABN AMRO en is onze eerste Driver van de Maand. Waarom? Omdat hij zijn auto heeft verkocht en Amber is gaan gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees verder

BHW en Amber maken wonen en mobiliteit flexibel

6 juni 2018

Amsterdam, 6 juni 2018 – Op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam hebben Amber en Bakkers | Hommen Waerdevast & tB3 investments een intentieverklaring ondertekend om samen te investeren in flexibele mobiliteit. 

Lees verder

ABN AMRO en EY kiezen op de Zuidas voor innovatieve autodeeldienst van Amber

20 februari 2018
Zuidas

February 20, 2018 – ABN AMRO en EY hebben een overeenkomst met Amber getekend voor het aanbieden van elektrische deelauto’s aan hun medewerkers op de Zuidas. Het gaat om een pilot van een jaar.

Lees verder

Amber launches at Flight Forum in Eindhoven

1 februari 2018
Flight Forum

On the day that saw the seventh strongest storm ever recorded in the Netherlands, we were celebrating our launch at Flight Forum in Eindhoven.

Lees verder