WELKOM BIJ AMBER SERVICE

Support telefoonnummer: +31 85 301 1513 
Support email: support@driveamber.com

Hier vind je alle informatie
over het rijden met een Amber.


De instructievideo's laten je zien hoe de app en de auto werken. Bij de korte uitleg kun je in één oogopslag
zien hoe je snel wegrijdt in een Amber. De gebruikershandleiding is een volledige beschrijving van de auto.

Staat jouw vraag er niet bij? Bel met het support team of stuur een email naar support@driveamber.com.

Happy Ambering!

Support

Instructie video's

amber_spelregels

Spelregels en korte uitleg

Gebruikers handleiding

De top 5 vragen van de week

1. Ik wil graag mijn “eigen” auto terug als ik van hub naar hub rijd. Kan dat geregeld worden?

Dat snappen wij. Bij auto delen gaat het erom dat de auto’s zoveel mogelijk aaneengesloten in gebruik zijn. Zodat zoveel mogelijk gebruikers op pad kunnen. We proberen je meestal op de heen- en terugreis met dezelfde Amber te laten rijden. Maar dat lukt niet altijd. Haal daarom altijd voor het beëindigen van de reservering, alle persoonlijke spullen uit de auto.

 

2. Hoe weet ik of mijn auto aanstaat?

Het is een elektrische auto, dus je kunt het inderdaad niet horen! Staat er in het scherm, dan weet je dat hij aan staat. Als de amber uit staat, staat er niets of er staat ‘off’ in het scherm. Vervolgens start je de Amber door je voet op het rempedaal te zetten. En je vervolgens de auto in de ‘drive’ stand zet. Als je een portier open hebt of de ‘park’ stand aanstaat, start het voertuig niet.

 

3. Ik wil ’s avonds een auto mee naar huis nemen. Zodat ik na een afspraak in de middag direct door kan naar huis. Is dat mogelijk?

Ja hoor. Dat vinden wij geen probleem.  Check voor de zekerheid de afspraken binnen jouw bedrijf. 

 

4. Wat als mijn reservering op een hub beëindigd is?

Als je de Amber parkeert en op slot doet op een hub, dan kun je de trip beëindigen. Of verlengen voor 30 minuten, tenminste als je daarna weer verder wilt rijden. Na 30 minuten wordt de trip in ieder geval automatisch beëindigd.

 

5. De range van de auto is niet groot genoeg. Wat moet ik nu doen?

Je kunt de auto snelladen bij Fastned-stations langs de snelweg. Kijk op de Fastned-app voor de locaties. Ook hebben veel hotels een snellader, vooral hotels aan de snelweg. Je kunt alle laadpalen vinden in de NewMotion Snelladen is dus een optie. Een andere veel gebruikte mogelijkheid is dat je de Amber oplaadt, op locatie bij jouw afspraak. Dan staat ie na de afspraak weer vol voor je klaar. En ben je ready to go!