WELKOM BIJ AMBER SERVICE

Support telefoonnummer: +31 85 301 1513 
Support email: support@driveamber.com

Hier vind je alle informatie
over het rijden met een Amber.


De instructievideo's laten je zien hoe de app en de auto werken. Bij de korte uitleg kun je in één oogopslag
zien hoe je snel wegrijdt in een Amber. De gebruikershandleiding is een volledige beschrijving van de auto.

Staat jouw vraag er niet bij? Bel met het support team of stuur een email naar support@driveamber.com.

Happy Ambering!

Support

Instructie video's

amber_spelregels

Spelregels en korte uitleg

Gebruikers handleiding

De top 5 vragen van de maand

1. Ik wil graag mijn “eigen” auto terug als ik van hub naar hub rijd. Kan dat geregeld worden?

Dat snappen wij. Bij auto delen gaat het erom dat de auto’s zoveel mogelijk aaneengesloten in gebruik zijn. Zodat zoveel mogelijk gebruikers op pad kunnen. We proberen je meestal op de heen- en terugreis met dezelfde Amber te laten rijden, maar dat lukt niet altijd. Haal daarom altijd voor het beëindigen van de reservering, alle persoonlijke spullen uit de Amber.

 

2. Hoe kan ik de Amber openen en sluiten?

Met het gebruik van Amber heb je geen sleutel nodig! Je opent en sluit de Amber door op de unlock en lock button te klikken in de app. Vergeet daarbij niet om te checken of je 4G netwerk en bluetooth aanstaan. We werken momenteel hard aan een perfecte app maar soms kan het zijn dat je de app even moet afsluiten en opnieuw moet opstarten om de Amber te (un) locken.

 

3. De range van de Amber is niet groot genoeg. Wat moet ik nu doen?

Je kunt de Amber snelladen bij Fastned stations langs de snelweg. Bij een Fastned station laad je in 20 minuten van 0 naar 80%. Kijk op de Fastned app voor de locaties. Een andere veel gebruikte mogelijkheid is dat je de Amber oplaadt, op locatie bij jouw afspraak. Dan staat ie na de afspraak weer vol voor je klaar. En ben je ready to go! Voor een overzicht van alle laadpalen in Nederland check je de NewMotion website of app.

 

4. Moet ik met een Amber van hub naar hub rijden?

Nee hoor, helemaal niet. Een Amber parkeer je gemakkelijk en overal. Op het moment dat je een Amber parkeert bij een niet hub, lock je de Amber in de app en gelden de parkeertarieven. Om je trip te beëindigen is het wel noodzakelijk om te parkeren op een hub.

 

5. Ik zag dat Amber ook elektrische deelfietsen aanbiedt, hoe zit dat?

Klopt! Amber staat voor 100% mobiliteit, altijd en overal. Daarvoor hebben we 140 Ambers in onze vloot maar ook 75 e-bikes. Een e-bike neem je gemakkelijk mee voor kortere ritten. Met een e-bike kun je tot 40 km fietsen met ondersteuning. Ook de e-bike reserveer je simpel en eenvoudig via de app. Vraag binnen jouw organisatie even na om te horen wat de e-bike opties zijn voor jou.