Anderen over Amber

review-erik

Erik van Kempen

Waarom ik zo enthousiast ben over Amber? Het is gewoon een gaaf concept. Door de gegarandeerde mobiliteit ben je eigenlijk bevrijd van het zelf willen bezitten van een auto. Ik zou het liefst mijn auto de deur uitdoen, want ik vind dat de auto een last is. Vooral financieel gezien: wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen. Nu heb ik mijn auto gratis gekregen dus ik heb de auto nog, omdat ik af en toe een auto nodig heb. Totdat ik met Amber privé kan rijden, houd ik mijn auto nog even aan! Hopelijk komt daar snel verandering in.

Reviews

Jos Pieterse

Ik probeer altijd met de fiets naar werk te komen. Ik geef les in Eindhoven en Tilburg, dus heb ik vaak ritjes tussen beide locaties. Ook ben ik heel positief over de beschikbaarheid van de auto’s. Er waren momenten bij dat ik ’s ochtends om acht uur bedacht dat ik een auto nodig had. Ik maakte dan een reservering en er stond altijd een auto voor mij klaar!

 

Reviews

Maikel Stams

Mijn beroep is videograaf bij Fontys en ik moet vaak op pad met spullen. Een half jaar geleden ging ik nog weleens hiervoor met de auto naar het werk, maar nu ga ik altijd met het openbaar vervoer. Amber heeft ervoor gezorgd dat ik meer tijd heb voor mijn werkzaamheden doordat ik flexibeler te werk kan gaan. Ook geeft het mij de mogelijkheid om volgend schooljaar nog meer te kunnen bereiken binnen mijn baan.

 

 

Reviews

Monique van Laar

Het liefst kom ik altijd met de fiets naar werk, ook voordat ik gebruik kon maken van Amber. Voorheen moest ik met de auto naar werk komen wanneer ik een afspraak had. Meestal had ik dan ook nog problemen met parkeren. Nu kan ik de auto thuis laten staan en naar mijn afspraak rijden met Amber.